Fra skrot vogn til mobil vagtel vogn

Danmarks måske første mobile vagtelvogn - bygget af en gammel skurvogn

Næsten ALT nedtaget, afskruet eller afmonteret ved hjælp af enten hænder, hammer, koben, bajonetsav eller gravemaskine. Og så er vi ellers gået i krig med genopbygning og ombygning. Danmarks måske første Vagtelmobil “in the making”.... i løbet af de næste 2 uger er vi klar til komplet indvendig epoxy behandling.... så installerer vi strøm og SÅ ER VI KLAR! Se en video af processen her

Læs mere ...

Corona virus

Vi har alle et ansvar. Vi må stå sammen for at mindske spredning af Covid19. Derfor har Hønemor besluttet at vi i morgen torsdag færdiggører igangværende projekter og derefter over de følgende 14 dage alene sender montører til akutte opgaver, hvor tekniske driftforstyrrelser hos gårdejer vil være til skade for besætningen, såfremt de ikke udbedres straks. Mindre reparationer og nyopførelser af inventar og anlæg udsættes på ubestemt tid.

Læs mere ...

Ulovligheder i Hyrup

Det har stormet en del i Hyrup de seneste dage. Flere tænker sikkert at det er derfor hønsegården står i ruiner lige nu. Men det er ikke tilfældet. Der er uden at jeg har været opmærksom på det - foregået ulovligheder i Hyrup. 

Læs mere ...

Det var en mørk og stormfuld aften

Selvom det blæser voldsomt i Hyrup her til aften, er der alligevel ganske stille. I det fjerne kan man høre en enkelt bil køre forbi og imellem de voldsomme vindstød kan man også ane vagtlerne, der med jævne mellemrum synger deres parrings sang. Derudover hører man kun regnen...

Læs mere ...

Corona Update 16.03.2020

Opdatering fra Hyrup:

Her gælder følgende særlige tiltag for at minimere smitte af coronavirus, som vi indfører d.d. Der kan løbende komme tilpasninger.

Læs mere ...

Hvilke tilladelser skal man have når man vil tage en Hühnermobil i brug?

Listen er lang. Og bliver noget længere hvis du anskaffer dig et mobilt hønsehus med henblik på både at sælge konsumæg (spiseæg) og sideløbende også levende dyr. Min liste forlænges yderligere, da jeg selv udruger æg – heriblandt også vagtelæg. Vagtelæg går ind under ”vildtudrugning” og udløser endnu flere kontroller. For at komme i gang, skal du allerførst have tilladelse af din lokale kommune til overhovedet at tage din Hühnermobil i brug. Men hvordan fungerer det?

Læs mere ...

Flere artikler ...

Hyrups Hønemor

Hyrupvej 43, Hyrup
6541 Bevtoft
CVR: 29357811

Kontakt@HyrupsHonemor.dk
Mobil: +45 20 66 76 75

hyrups honemor logo

Mød os

facebook

Her deler vi inspiration, billeder fra hverdagen på gården og links til blogindlæg 

instagram

Se billeder fra gården og følg vores færden

hyrup honemors youtube kanal

Se små filmklip fra gården

Vi anbefaler

Foder til høns og vagtler fra
Brødr. Ewers

Fodringe til høns med numre fra
America A/S